ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

EN
I
GR
I
IT
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 2311 822 422
Ώρες λειτουργίας: 9:30 - 17:00
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Ώρες λειτουργίας: 9:30 - 17:00

How it works


Θέλεις να δημιουργήσεις ένα packaging τόσο ξεχωριστό όσο και το brand σου; Θεωρείς ότι ο μόνος που ξέρει απόλυτα την εικόνα που θα έπρεπε να έχει το καταναλωτικό κοινό για εσένα, την επιχείρησή και τα προϊόντα σου είσαι εσύ; Τέλεια! Είσαι στο κατάλληλο μέρος, όχι απλά για να λάβεις το αποτέλεσμα που επιζητάς αλλά για να το δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος!  Ένα είναι σίγουρο! Η διαδικασία σχεδιασμού και παραλαβής της δικής σου προσωποποιημένης συσκευασίας μέσω του My Packitup είναι τόσο απλή που θα θελήσεις να την επαναλάβεις ξανά και ξανά!

Ποια είναι λοιπόν τα βήματα για να σχεδιάσεις τη συσκευασία των…ονείρων σου;

Βήμα 1: Επιλέγεις κατηγορία και τύπο προϊόντος

Mέσα από την εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων και διαστάσεων που διαθέτει το Packitup, επιλέγεις τη συσκευασία που επιθυμείς


Βήμα 2: Πρoσθέτεις εικόνα

Διαλέγεις ένα από τα έτοιμα θέματα που υπάρχουν διαθέσιμα στο πλούσιο image library μας, ή αν το προτιμάς σχεδιάζεις μόνος από το 0 τη συσκευασία σου αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την πρωτοτυπία σου.  Μπορείς να προσθέσεις το λογότυπό σου, κείμενο, χρώματα ή ακόμα και να ανεβάσεις όποια φωτογραφία έχεις επιλέξει εκτός του δικού μας library. 


Βήμα 3: Είσαι έτοιμος

Ολοκληρώνεις την παραγγελία σου και πολύ σύντομα την παραλαμβάνεις από το Packitup, ακριβώς όπως τη θέλεις, όπου τη θέλεις, όταν τη θέλεις!


Η διαδικασία αναλυτικά:


1. Μπαίνεις στο https://packitup.gr/


2. Επιλέγεις κατηγορία προϊόντος


3. Επιλέγεις τύπο προϊόντος 


4. Επιλέγεις διάσταση


5. Επιλέγεις ποσότητα


6. Δημιουργείς το σχέδιο που σε εκφράζει


7. Ανεβάζεις φωτογραφία


8. Προσθέτεις κείμενο


9. Προσθέτεις το τελικό προϊόν στο καλάθι σου και….


10. … έχεις όλο το πακέτο!


You’ll have it all packed up!


Στο Packitup δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Η τεράστια ποικιλία διαστάσεων και προϊόντων που καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη και επιθυμία σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη τεχνολογία εκτύπωσης και τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα εχέγγυα ότι το τελικό προϊόν θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω!

All you have to do is...try!

FAQs

Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας θέτετε. Ρίξτε μια ματιά και είμαστε σίγουροι ότι θα αντλήσετε χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.